De 2-minutenregel voor waterfles laten bedrukken

Ofschoon glas ons luxere uitstraling bezit en robuuster aanvoelt, kan zijn die ook zwaarder en delicaat. Voor een spelers die heel wat onderweg is, kan zijn een kunststof waterfles mogelijk beter daar deze anti een stootje mag. Gaan de relaties sporten? Kies dan voor een witte bidon ofwel een fles betreffende ons drinktuit.

kan zijn leverbaar in vele verscheidene kleuren. U dan ook kan vanwege elk basisbestanddeel ons andere kleur kiezen. Daar zjn verder 2 verscheidene doppen leverbaar. 500ml.

Gezien een goede verkoopcijfers aangaande sportdranken raakt u dan ook betreffende plastic sportdranken verzekerd met ons welkom relatiegeschenk ofwel promotieartikel dat de ontvanger bij gaat blijven.

Dopper Original Wij wilden Doppers kopen als geschenk wegens onze collegas. Wij waren vrij laat met een bestelling, doch we zijn enorm echt en snel geholpen. Een Doppers konden nog voorzien geraken betreffende ons merknaam en kon ook alsnog eens vlug geleverd worden op allebei de vestgigingen!

Voor Maxilia hebben wij een persoonlijk ontwerpstudio, snelle jongens welke zorgen het jouw merknaam zo goed mogelijk op dit product komt.

Bij Dereklameshop zijn er veel verscheidene drinkflessen en bidons te kopen. Zo bestaan daar drinkflessen in meerdere kleurcombinaties en materialen, kunststof tot aluminium. Er zijn zelfs waterflessen met ons karabijnhaak wegens een extreme sporters welke hun bidon niet vast kunnen houden ofwel neer mogen zetten.

Wensen zijn jouw custom-made productie verzenden naar meerdere adressen in Europa ofwel ons vaste accountmanager? Bel tijdens kantooruren of verzend jouw wensen in ieder mail of chat.

Wilt u dan ook liever ons standaard montuur waterflesje? Bekijk dan onze meeste verkochte waterflesjes met bedrukt etiket.

Waterflesjes bedrukken wegens promo acties kan zijn snel reclame maken. Water bedekt de aarde vanwege 71%, vanwege het kan zijn dit reuze belangrijk dat we water behoren te hebben teneinde te mogen overleven. Drinkwater behoort tot de allereerste levensbehoeftes. Een doorsnee dame bestaan uit 52% mineraalwater en de gemiddelde man bestaat uit 63% water. Wij halen halen het drinkwater uit gezonde bronnen binnen Europa.

Zichtexemplaren geraken exclusief verzonden met zakelijke klandizie bijvoorbeeld bedrijven, verenigingen en organisaties.

Wees op een hoogte van onze laatste koopjes en weetjes! Schrijf je in vanwege de nieuwsbrief Deel en win €100 shoptegoed! - Bezoek actie

Geen gevectoriseerd logo? Nauwelijks nood, Maxilia regelt dit wegens je! Het logo kan in ieder willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. De ontwerpstudio tekent dit dan professioneel aan. En dit kost niks! Wegens de extra werkzaamheden zal de leverdatum met een bestelling ons dag later zijn.

Voor Greenmotion heb je de selectie uit een breed assortiment waterflessen en bidons. Over de beroemde Doppers tot duurzame eco mokken. Wegens iedere onderneming kan zijn daar dus immers ons geschikte waterfles te aankopen, weet dan ook niet met een eigen opdruk. Verder onze bidons zijn in verscheidene more info kleuren en maten verkrijgbaar.

Een bedrukking op de bidon kan zijn in zeefdruk, enig een voorzijde ofwel geheel rondom digitaal te printen. Een bidons bestaan verder passend om te personaliseren met een benaming.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De 2-minutenregel voor waterfles laten bedrukken”

Leave a Reply

Gravatar